• Nederlands
  • English
logo B&B

WELKOM BIJ B&B PLOMPEBLAD GIETHOORN

Ervaar Giethoorn op z’n best en kom genieten in de chique vrijstaande B&B Plompeblad, op één van de mooiste locaties in het dorp. De stijlvolle B&B ligt aan het water, omringd door de kenmerkende dorpsgrachten waardoor Giethoorn ook wel bekend staat als “Hollands Venetië “. B&B Plompeblad ligt in het hart van het dorp, te midden van de vele restaurants die het dorp rijk is.

Overnachten in klasse
B&B Plompeblad ontvangt gasten van over de hele wereld. Met een 4-tulpen classificatie en zeer goede beoordelingen is B&B Plompeblad één van de mooiste en luxe bed & breakfasts van Giethoorn. U kunt de kamers bekijken via Google Streetview.

De vrijstaande en rietgedekte B&B bestaat uit een luxe Suite, geschikt voor 2 tot 3 personen, en een Guesthouse, geschikt voor 2 tot 4 personen. Zowel de Suite als het Guesthouse  hebben een eigen opgang, privé tuin en terras aan het water. Uw privacy is hiermee gegarandeerd. Omdat wij uw rust en ontspanning belangrijk vinden, hebben wij ervoor gekozen om een “Adults-Only” beleid te hanteren. In overleg zijn kinderen vanaf 12 jaar welkom.

Aan de voorkant van het schiereiland wonen Son en Martin, uw gastvrouw en gastheer, in een Gieterse woonboerderij. Op gepaste afstand van de B&B maar binnen bereik voor al uw wensen en vragen.

 

Voor vragen of informatie: info@plompeblad.nl

EVENEMENTEN GIETHOORN


14 aug. Blues
29 aug. Gondelvaart